søndag 8. mai 2011

Endelig en skikkelig tyfon

- liten, men bra nok.

Lengst ute mot havet og rett i mot vinden svever vår lille hytte over stranden. Murstøttene holder nok, men taket er lekk, Sara sin seng våt, alle klærne til vask, Jonas spyr og har diarè, pengene gått tomt og ingen båter går til Bogo til nærmeste minibank. Godt vi er kjendiser her og kan spise på krita!

Spennede å følge utviklingen, nå er tyfonen kategori 2 og ventes øke de neste tre dager. Mulig vi gidder bytte hytte, men den er fy så fin i finevær! Vi får se i løpet av natta. Det er video, kjeks, rødvin og kos, alt spises i senga, nye laken venter. Maurene kan bare komme! Brunfargen svinner hen og hjemlengselen øker. Men, vi har det jo godt! Litt ruskevær er vi vant til!

Stor kald og våt klem!

3 kommentarer:

  1. OJ.....ja her er det luft i seilene. Godt med rødvin og kos. Godt å få dere hjem til det mer stabile. Men sikkert spennende også. -
    Klem (varm og TØRR) fra farmor

    SvarSlett
  2. Ja no skal det bli kjekt å få dokke heim igjen snart:-). Borte bra, men... Skal ordne det du bad meg om i dag, tenker eg :-). Ta med godt og varmt sommarver heim, men ingen tyfon takk... <3. Nydelig her også for tida, så det er god grunn til å ville heim, he he... Klem Tessa.

    SvarSlett
  3. Off ditta såg skikkelig ruskete ut... Heldige som he hytte da.... tenk på dei stakkarane som e huslause.....
    Ska bli kjekt å få dokke heim...

    SvarSlett